Lettvindt Øretpanne

2 porsjoner

1 liten purre eller 4 vårløk, i tynne ringer
2-3 gulrøtter, i tynne staver
1-2 ss olje
1 dl vann
1 ss sitronsaft
ca. 300 g filet av ørret/laks, i store terninger
1/2 ts salt
1 krm pepper
1/2 dl matfløte
1 ss frisk dill, hakket (kan sløyfes)

Fremgangmåte:
1. Skyll, rens og del opp grønnsakene
2. Varm oljen i en stekepanne med litt høye kanter. Tilsett purre og gulrøtter og la det surre
et par minutter uten å bli brunt.
3. Tilsett vann, sitronsaft, fisketerninger, salt og pepper. La det trekke under kokepunktet
noen minutter til fisken er gjennomkokt.
4. Tilsett matfløte og eventuelt hakket dill.

Server retten med kokte poteter, ris eller pasta og blomkål eller brokkoli.

Nyhetsbrev

No spam guarantee.