Våre aktiviteter

I Modum, Sigdal og Krødsherad finnes det over 220 organiserte fritidsaktiviteter man kan være med på. www.fritid123.no gir deg oversikt over alle fritidsaktivitetene. Fritid123 inneholder aktiviteter for barn, ungdom, voksne og senior, innenfor kategoriene idrett, mosjon, kultur, friluftsliv og sosiale aktiviteter.

Åpne tilbud:

Tilbudene er åpne for alle som ønsker å delta. Du kan kjøpe klippekort av instruktør på treningen. Gratis prøvetime.

  • Mandag kl. 10.00 – 11.00: Styrk – balanse – koordinasjon klubbhuset i Åmot. Ta gjerne med innesko.

Frisklivstrening:

Frisklivstrening er enkel kondisjon og styrketrening som foregår ute på stier/ i terrenget. Treningen er åpen for deltakere som er under oppfølging på Frisklivssentralen. Passer for deg som vil komme i gang med aktivitet, også deg som ikke har trent før. Du trenger ikke noe utstyr. Klær etter vær.

  • Mandag kl. 09.00 – 10.30: Frisklivstrening ute på Furumo. Oppmøte på Frisklivssentralen.
  • Torsdag kl. 09.00 – 10.30: Frisklivstrening ute på Furumo. Oppmøte på Frisklivssentralen.

Frisklivets venner – likepersonsgruppe:

Mer info kommer.

Ut på tur Modum & Sigdal arrangerer tur hver uke året rundt. Alle er velkommen til å delta, eneste krav er brukbar kondisjon og klær/ fottøy egnet for utendørs aktivitet. Se plan nedenfor. Du betaler kr 20,- for å bli med på tur. Ut på Tur Modum & Sigdal er et samarbeid mellom DNT – Drammen & Omegn, Frisklivssentralen i Modum og ei frivillig innsatsgruppe. OBS! Endringer i plan kan forkomme. Sjekk derfor Ut på Tur Modum & Sigdal på facebook eller ta kontakt med turledere dersom du er usikker.

Plan for ut på tur

Tur-program 2019-06 (2)
Plan i utskriftsvennlig versjon: Juni 2019

Tur-program 2019-07
Plan til utskriftsvennling versjon:Juli 2019

Kul-turen har turer på dagtid vår og høst. Litt tur og mye kultur. Passer for alle som er interessert i å bli bedre kjent med lokalhistorie.

Vårplan for kulturen 2019 finner du her: Vårplan Kul-turen 2019

Aktiv UNG passer for alle som vil være aktive, bare for moro skyld! Aktivitetene foregår ute og inne. Passer for alle fra 8. klasse og opp til 18 år. Aktivitetene er fri for prestasjonsfokus. Det er ikke oppmøteplikt eller påmelding. Tilbudene er gratis. Ta kontakt med miljøarbeider eller helsesøster på din skole for mer informasjon.

Frisklivssentralen setter opp temasamlinger. Informasjon om dette legges ut i forkant av arrangementet.

Nyhetsbrev

No spam guarantee.

Jeg samtykker i at opplysningene jeg legger inn blir lagret hos MailChimp ( mer info )