Våre aktiviteter

Frisklivstrening:

Frisklivstrening er enkel kondisjon og styrketrening som foregår ute på stier/ i terrenget. Treningen er åpen for deltakere som er under oppfølging på Frisklivssentralen. Passer for deg som vil komme i gang med aktivitet, også deg som ikke har trent før. Du trenger ikke noe utstyr. Klær etter vær.

  • Mandag kl. 09.00 – 10.30: Frisklivstrening ute på Furumo. Oppmøte på Frisklivssentralen.
  • Torsdag kl. 09.00 – 10.30: Frisklivstrening ute på Furumo. Oppmøte på Frisklivssentralen.

Frisklivets venner – likepersonsgruppe:

Hver torsdag kl. 09.00 – 10.30 går likepersonsgruppen tur på Furumo. Du går i eget tempo. Det legges inn styrkeøvelser. Åpent for alle. Oppmøte på parkeringsplassen på Furumo.

Ut på tur Modum & Sigdal arrangerer tur hver uke året rundt. Alle er velkommen til å delta, eneste krav er brukbar kondisjon og klær/ fottøy egnet for utendørs aktivitet. Se plan nedenfor. Du betaler kr 20,- for å bli med på tur. Ut på Tur Modum & Sigdal er et samarbeid mellom DNT – Drammen & Omegn, Frisklivssentralen i Modum og ei frivillig innsatsgruppe. OBS! Endringer i plan kan forkomme. Sjekk derfor Ut på Tur Modum & Sigdal på facebook eller ta kontakt med turledere dersom du er usikker.

Plan for ut på tur

Tur-program 2019-12
Plan til utskriftsvennlig versjon:Desember 2019

Tur-program januar 2020
Plan til utskriftsvennlig versjon:Januar 2020

Kul-turen har turer på dagtid vår og høst. Litt tur og mye kultur. Passer for alle som er interessert i å bli bedre kjent med lokalhistorie.

Høstplan for kulturen 2019 finner du her:Kultur program høst 2019

Plan til utskriftsvennlig versjon:Kulturen høst 2019

Frisklivssentralen setter opp temasamlinger. Informasjon om dette legges ut i forkant av arrangementet.

Mandag (kl. 19.00 – 20.45), onsdag (kl. 19.00 – 20.30) og fredag (kl 19.00 – 20.30) er det åpen gymsal i forbindelse med ungdomshuset. Her kan du være med på ulike aktiviteter i gymsalen bare for moroskyld. Aktivitetene foregår helt uten prestasjonsfokus og passer for alle fra 8. klasse og opp til 18 år. Kom som du er -i de klærne du har på deg til vanlig eller med treningetøy! Aktiviteten foregår ikke i skolens ferier og på helligdager. Vi slutter noen uker før skolen slutter om sommeren og starter noen uker senere enn skolen starter om høsten.  Utekontakten eller aktivitetskontakter ansatt ved frisklivssentralen er tilstede hver gang.

Nyhetsbrev

No spam guarantee.

Jeg samtykker i at opplysningene jeg legger inn blir lagret hos MailChimp ( mer info )