Denne våren kan du følge Sterk og stødig på TV Modum eller du finner treningsøktene her.  Trening i grupper starter opp når situasjonen tillater det.  Frem til da håper vi du får glede og nytte av å delta på Sterk og stødig trening hjemme i stua. God trening!

Om aktiviteten

Sterk og stødig er gruppetrening for hjemmeboende eldre med hensikt å forebygge fall og funksjonssvikt. Gruppen ledes av frivillige under veiledning fra kommunale fysioterapeuter. Treningen inneholder øvelser for å bedre muskelstyrken og balansen. Øvelsene foregår sittende, stående og gående. Ved behov er det mulig å støtte seg til en stol eller sette seg ned. Deltakere i Sterk og Stødig er senior (65+) med en begynnende ustøhet eller følelse av å være svakere i beina enn tidligere. Du må kunne gå uten hjelpemidler innendørs. Du må komme deg til og fra treningen på egenhånd. Ta kontakt med kontaktperson for mer informasjon og påmelding.

Vil du være instruktør?

Vi søker frivillige instruktører til oppstart av flere Sterk og stødig grupper i Modum kommune. Aktuelle instruktører vil få opplæring i form av et gratis tre dagers kurs, i tillegg til kurs i førstehjelp. Instruktørene vil få oppfølging av fysioterapeuter i Modum kommune. Ingen krav til forkunnskap eller erfaring. Ta kontakt med kontaktperson ved interesse.

Kontaktperson

Synne E. Rolfsrud, treffes på telefon 90548869

Synne.Ebbesberg.Rolfsrud@modum.kommune.no

Nyttig informasjon

Passer for alder 65 år til 100 år

Ingen krav til utstyr

Avgift kr 50 kr per semester

Kan tilrettelegges for personer med hørselshemming.

Nyhetsbrev

No spam guarantee.

Jeg samtykker i at opplysningene jeg legger inn blir lagret hos MailChimp ( mer info )